Volem acollir

Si teniu ganes de viure una experiència solidària i ajudar un infant, creiem que aquí heu trobat una bona opció.

QUÈ HEU DE FER PER ACOLLIR UN INFANT a L’ESTIU?

En primer lloc, us recomanem que llegiu la informació de l’apartat Què significa acollir? i si ja ho heu fet, us animen a que ens envieu un correu (osonaambelsnens@hotmail.com) o ens truqueu (670 25 21 45) i us explicarem tots els detalls.
Perquè sapigueu com funciona, aquest és el procés:

 1. Primer contacte
  Una vegada us hagueu posat en contacte amb nosaltres, us farem arribar informació personalitzada per telèfon, correu o bé us convocarem a una visita amb un membre de l’associació.
 1. Signatura de compromís
  Si després de la reunió informativa, hi ha un interès real per continuar amb el procés, es procedirà a la signatura de tots els documents necessaris.
 1. Reunions col·lectives
  Quan la família ja és acollidora, rep per correu electrònic la convocatòria de les diferents reunions informatives que organitzem per anar informant dels detalls del viatge i l’estada
 1. Trobades individuals
  Aconsellem que durant un dia de l’estada, la família es reunexi amb la monitora del grup per conèixer com es troba l’infant acollit i com ho viu la família. Amb tot, us recordem que la monitora està sempre a la vostra disposició per qualsevol problema / consulta que sorgeixi en el transcurs de l’estada.

Els membres de l’associació Osona amb els nens estan a la vostra disposició durant tota l’estada per resoldre qualsevol qüestió.